Tirsdag 28 Februar gjennomførte vi vår første presentasjon i lokalene til Halden Frivillighetssentral for daglig leder der, et knippe frivillige, samt representant fra kommunen.

Dette var vår første milepæl, vår store begivenhet. Selvsagt var vi svært spent på utfallet, og også vår egen prestasjon. Vi var godt forberedt, det må vi jo si. Men, vi var vel ikke helt forberedt på uteksaminering, så dette ble så absolutt en reell test, og god læring på hva som venter oss i møte med andre arenaer frem i tid, for dit skal vi.

Vi ble utfordret på våre planer, målgruppe og innhold i våre tjenester, noe vi kom oss seirende ut av, og samtidig oppnådde resultater, vi fikk med oss frivillige til å ta del i vårt prosjekt. Vi fikk også med oss noe vi ikke hadde ventet, både en god diskusjon, dialoger, tips og samarbeidforslag.

Alt i alt, en god prøvelse, motiverende og engasjerende.

Vi er høyst motivert, på rett vei, i riktig retning, til rett tid.

Vi arbeider for å gjøre hverdagen, litt enklere, litt bedre for de som trenger det.

Legg igjen en kommentar