Etter pangstart har vi fortsatt aktiviteten.

Vi har nå blitt en inkubatorbedrift i nettverksklyngen NCE,  http://www.ncesmart.com/smartville-inkubator/dropby-dont-drop/.

Vi har fått muligheten til å bli en del av dette, og det setter vi veldig pris på. Vi, når vi ble med er jo en studentbedrift, slå den da folkens.

Men det stopper jo ikke der heller, det vi har blitt en del av er jo: “Smart Inkubator er en av Norges mest ambisiøse inkubatorer med fokus på smart teknologi, energi, smart city og bærekraftige forretningsmodeller. Som en egen avdeling i Smart Innovation Norway, har vi en sentral rolle i innovasjonsmiljøet i Halden. Dette aktive og internasjonalt anerkjente innovasjonsmiljøet består av ulike aktører og mennesker med meget høy kompetanse innen intelligent teknologi (Big Data Analytics, IoT og generell digitalisering), energimarkedet, smart city, design thinking, visualisering og simulering og bærekraftige forretningsmodeller. Miljøet er viktig for inkubatoren og vår måte å jobbe på siden delingskultur og samarbeid står sentralt.”

Og gjett om hvor mye vi setter pris på dette, og så herlige og reale folk vi har med oss i ryggen nå, nå som vi skal i gang med vårt pilotprosjekt, vi kunne ikke bedt de høyere makter om en bedre gjeng.

Vi gleder oss til veien videre.

Legg igjen en kommentar