Kunnskap i sentrum

Vi har kommet til høsten, det har vært skolestart for mange, både elever og studenter. Vi har selv hatt fri i fra studier, men vi har ikke ligget på latsiden.

Nå i sommer har vi arbeidet, ikke bare med planlegging og tilrettelegging for oppstart av tredje semester i vårt eget studie, men også oppstart av vår pilot, plattformutvikling, markedsklarering med mer.

Nå, 1. og 2. september 2017 deltar vi på et arrangement i Halden, og stiller med stand, undersøkelser og parate for å informere om oss selv på arrangementet: Kunnskap i sentrum | Næring i Halden, som er et arrangement skreddersydd for å gi deg som elev eller student svar på alle dine spørsmål om jobb, utdannelse, arbeidsmarked og karriereplanlegging.

Mer om arrangementet kan du lese her:

For elever og studenter

For bedrifter

Meld din interesse på facebook: http://bit.ly/2uVmD0Y

Mvh

DropBy teamet

 

.

Legg igjen en kommentar