Fra idé til suksess: Smart Innovation Norway vet hva som kreves for å lykkes som oppstartbedrift, og ser etter deg om sitter med en god idé du mener bør realiseres. Den 18. oktober kjører NCE og Smart Innovation Norway i gang et nytt seks-ukers intensiv-løp med PANGSTART.

I løpet av seks uker vil du få bistand til å konkretisere ditt forretningskonsept. Dette gjøres gjennom individuell veiledning fra utvalgte eksperter, tett samarbeid med de andre deltakerne og intensiv jobbing for å utvikle akkurat din forretningsidé videre fra skissebordet. Du får tilgang til et av markedets mest kompetente næringsklynger innen teknologi og nye forretningsmodeller, og du får en dedikert mentor som vil følge deg gjennom hele løpet. Kurset avrundes med å presentere konseptet for et investorpanel.

Se videoen vår, hvor vi i DropBy – Norge forteller om: PANGSTART og hva det har bidratt til for oss.

PANGSTART har hjulpet oss med å spisse vårt forretningskonsept, og vi har fått muligheten til å lære av dyktige investorer og entreprenører. Programmet har virkelig gitt oss en pangstart i prosessen med å gå fra konsept til robust forretnings-case. Vi hadde ikke kommet så langt på så kort tid uten PANGSTART.
DropBy-gründer og daglig leder, Lorenzo Ruscelli.

Du får:
  • Relevante og inspirerende presentasjoner fra eksperter innen forretningsutvikling
  • Tilpasset individuell veileder med kompetanse og nettverk innen ditt forretningsområde fra internasjonale vekstbedrifter.
  • Lære av suksessfulle gründere som leder deg igjennom et progresjonsbasert kursprogram.
  • Tilgang på kontorplass med relevante ressurspersoner

Hvem passer programmet for?

PANGSTART passer for deg som er gründer eller som har et oppstartsselskap, og som ønsker bistand til å utvikle forretningsideen og konseptet videre fra skisse til markedsrettet løsning, produkt eller tjeneste.

Meld dere på her: http://www.ncesmart.com/smartinkubator/soknad-pangstart/

Legg igjen en kommentar