Høsten er i full anmarsj, vi er like så.

Vi gjennomførte på onsdag i forrige uke et rekrutteringsmøte med lærerlinja i Halden, samt en promoteringspitch for PANGSTART, og vår egen virksomhet for innovasjons studenter, og fikk registrert et titall eller flere interessenter med vilje til å stille opp som mentor for oss under pilotprosjektet.

I tillegg til de møter vi allerede har gjort unna oss, så skal vi nå på torsdag i møte med ledergruppa for IT-avdelingen i Halden. Her blir det et spennende og interessant møte for oss, det blir et slags kick-off møte for utvikling av vårt hovedprodukt i pilotprosjektet vi har gående. Gjensidig spesifikasjons og forventningsavklaring regner vi med, og veien videre blir interessant.

Vi skal møte elever ved Glemmen videregående her i Fredrikstad på mandag, hvor vi vil gjøre spørreundersøkelser, og rekruttere minst 10 personer for å være med i pilotprosjektet.

 

 

Legg igjen en kommentar